Nakon završetka sezone

Sljedeće godine postavka šesterosjeda i četverosjeda na Bjelašnici

Bjelašnica
16.10.2016.
u 15:29

Nakon završetka zimske turističke ski-sezone 2016./17. počet će građevinski radovi za postavku šesterosjeda i četverosjeda na Bjelašnici, potvrdio je Feni koordinator marketing službe u KJKP ZOI 84 Suad Jusić.

- Već sada možemo dati jamstvo da ćemo u ski-sezoni 2017./18. zajedno uživati u novom vertikalnim transportu - poručio je Jusić.

Govoreći o službenom otvorenju zimske turističke ski-sezone 2016./17. na Bjelašnici i Igmanu, Jusić je najavio da je otvaranje zimske sezone planirano za drugu polovinu porosinca. 

Po Jusićevim riječima, ukoliko vremenske prilike budu imale konstantu niskih temperatura s dostatnom količinom snježnih padavina kapaciteti ski-centra će biti pušteni u rad za komercijalno skijanje mnogo ranije od predviđenog datuma za otvorenje ski-sezone 2016./17.

- U tijeku su završne pripreme ski-staza i objekata vertikalnog transporta, a sve aktivnosti vezane za remont žičara i ski-liftova će biti završene najkasnije do 1. studenog - istaknuo je.

Naglasio je da će "u novoj ski-sezoni biti organizirana i škola skijanja za maloljetne, ali i punoljetne polaznike".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije