otkrio i ime dječaka

Rodila Marija Selak Raspudić, sretnu vijest objavio poznati ginekolog pozirajući s Raspudićem u rodilištu

30.07.2022.
u 19:12

Najaktivnija saborska zastupnica Marija Selak Raspudić jučer je na svijet donijela svoje drugo dijete. Sretnu vijest na društvenim mrežama otkrio je Trpimir Goluža, gradski zastupnik u zagrebačkoj Gradskoj skupštini i ginekolog u zagrebačkoj Petrovoj bolnici. On je, naime, pozirao s ponosnim ocem Ninom Raspudićem i otkrio kako je protekao porod, ali i ime koje su supružnici Raspudić nadjenuli svom nasljedniku. “Sve je dobro prošlo. Pozdrav od ponosnog oca i doktora. Dobrodošao ILIJA RASPUDIĆU, Bog te blagoslovio”, napisao je Goluža na svom Facebook profilu.

Ispod objave odmah su se počele nizati čestitke na prinovi. “Čestitke od srca, nek je živ i zdrav. Mami brz oporavak”, “Čestitam !!! Bog dragi neka čuva malog Iliju”, “Dobro došao nevini dječače, neka te čuvaju roditelji i dragi Bog! Čestitke ponosnom tati, perfektnoj mami i ženi i naravno najdoktoru!, samo su neki od komentara. Podsjetimo, par već ima dvogodišnju kćer Danicu, a Nino ima i kćer Floru iz prvog braka. Marija je u ožujku ove godine otkrila i da im je nakon dolaska prinove na svijet u planu i crkveno vjenčanje. – Bit će najesen, samo je pitanje koju. Civilno vjenčanje smo odavno obavili, crkveno taman isplanirali, a onda su krenule restrikcije vezane uz koronu. Nisam se htjela udavati u takvim uvjetima pa smo sve malo odgodili, no suprugu je stalo da to bude što prije pa ćemo vidjeti što ćemo na kraju ispregovarati – kazala je Selak Raspudić za Gloriju. Inače, supružnici su se upoznali u emisiji "Peti dan", zahvaljujući kojoj su među najpoznatijim društvenim i političkim analitičarima. Zajedno su krenuli i u politiku pa su na parlamentarnim izborima ušli u Sabor na listi Mosta. Prije ulaska u politiku Marija Selak Raspudić i njezin suprug imali su uspješnu akademsku karijeru na Filozofskom fakultetu, a sada uspješno balansiraju između roditeljstva i obveza u Saboru.
 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?