Šokirali sve:

Prije upoznavanja pokažu što imaju - tamo dolje

show
Schreenshot/Channel4
29.07.2016.
u 12:24

Novi show koji spaja samce na britanskoj televiziji šokirao je gledatelje. Prije nego se upoznaju, natjecatelji imaju priliku proučiti genitalije jedni drugih, i to pred svima - u studiju. 

foto: Schreenshot/Channel4

Smisao showa 'Naked Attraction' trebalo bi biti istraživanje 'sirove primitivne privlačnosti', ali gledateljima nije jasno zašto su i oni uključeni u taj proces. Nakon što je prikazana prva emisija Twitter je 'eksplodirao' od komentara šokrianih gledatelja. 

foto: Schreenshot/Channel4

Svaki natjecatelj suočen je sa šest drugih od kojih mora odabrati najprivljačnijeg. Kvaka je u tome da vidi natjecatelje od struka nadolje. Usput moraju i objasniti zašto su nekog odabrali, a druge odbacili. Nakon što odaberu partnera idu na spoj na kojem će biti odjeveni. 

foto: Schreenshot/Channel4

Šokirani gledatelji komentirali su kako je ova emisija znak da je čovječanstvo na svom kraju te se pitaju tko se uopće sjetio napraviti takav show.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije