28. i 29. svibnja

Predsjedništvo BiH domaćin sastanka čelnika Brdo-Brijuni procesa u Sarajevu

 Brdo-Brijuni
25.05.2016.
u 16:47

Sastanku će, pored članova Predsjedništva BiH i inicijatora Brdo-Brijuni procesa, predsjednika Hrvatske i Slovenije, nazočiti i stalni članovi Procesa – čelnici Srbije, Crne Gore, Albanije, Makedonije i Kosova

Predsjedništvo BiH će tijekom vikenda, 28. i 29. svibnja 2016. godine, biti domaćin regionalnog sastanka čelnika Brdo-Brijuni procesa u Sarajevu. Sastanku će, pored članova Predsjedništva BiH i inicijatora Brdo-Brijuni procesa, predsjednika Hrvatske i Slovenije, nazočiti i stalni članovi Procesa – čelnici Srbije, Crne Gore, Albanije, Makedonije i Kosova.

Predsjednik Italije Sergio Mattarella počasni je gost ovogodišnjeg sastanka čelnika Brdo-Brijuni procesa, a članovi Predsjedništva BiH s njim će se sastati u subotu, 28. svibnja 2016. godine, u poslijepodnevnim satima.

Sudionici Brdo-Brijuni procesa će istoga dana, u okviru predsjedničkog panela „Dogovor za novo doba“, nazočiti Summitu 100 biznis lidera Jugoistočne Europe. Pokrovitelj Summita 100 je Predsjedništvo BiH.

U nedjelju, 29. svibnja 2016. godine, bit će održan plenarni sastanak čelnika Brdo-Brijuni procesa, te konferencija za novinare, priopćeno je iz Predsjedništva BiH.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?