KORAK BLIŽE MANEKENSTVU:

Pogledajte kako Nevenka iz ‘Ljubav je na selu’ igra košarku

KORAK BLIŽE MANEKENSTVU
14.10.2016.
u 18:45

Nevenka Bekavac iz showa Ljubav je na selu voli igrati košarku, a pazi i na prehranu te je nedavno izgubila pet kilograma.

Kandidatkinja showa Ljubav je na seluNevenka Bekavac, još se u prošloj sezoni pohvalila da voli igrati košarku, a sada je na internetu osvanula fotografija na kojoj igra spomenuti sport.

 

Nevenka je također otkrila da svakodnevno vježba u teretani po tri sata, gdje trči na traci za trčanje, vozi bicikl i orbitrek, a vježba i na spravama za leđa i trbuh.

“Cilj mi je baviti se sportom i biti uspješna u tome”, rekla je Nevenka i otkrila kako je dosad skinula pet kilograma te da joj je najveća želja ponovno se baviti manekenstvom.

Nevenka je prošle sezone pokušala zavesti Gorana Žigu, a ove je godine pisala Stanku, no na kraju se ipak predomislila jer je ovogodišnji kandidat ipak malo prestar za nju pa je odustala od sudjelovanja u showu.

Nevenka je još prošle sezone priznala kako voli igrati košarku, a na Forum.hr-u osvanula je i fotografija kao dokaz.
Nevenka je još prošle sezone priznala kako voli igrati košarku, a na Forum.hr-u osvanula je i fotografija kao dokaz.Foto: Forum.hr
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije