PRVACI U LAGANJU

Ovi horoskopski znakovi najbolji su u laganju, tvrde astrolozi

lagati, laž
Shutterstock
26.03.2024.
u 09:50

Reći svojoj prijateljici da njihova vjenčanica izgleda lijepo, a vama se zapravo ne sviđa je bezopasna laž. Reći svojoj prijateljici da je njihov zaručnik flertovao s jednom od djeveruša iako se to nikada nije dogodilo potpuno je klevetništvo. Međutim, u oba slučaja, trebali biste biti uvjerljivi da bi vam prijateljica povjerovala - a neki su ljudi, na temelju svojih horoskopskih znakova, vjerodostojniji od drugih, piše Best Life. 

Ribe: Ribe vam mogu ispričati sve o odmoru iz snova koji im predstoji, a zapravo još nisu ni rezervirale let. Međutim, one ne lažu u tradicionalnom smislu riječi, već dopuštaju svojoj aktivnoj mašti da ‘zamagli granice između stvarnosti i fantazije’, objašnjava astrologinja  Raquel Rodriguez: ‘Maštovita leća kroz koju promatraju svijet može dovesti do kreativnih tumačenja istine’.

Rak: Sladak, osjećajan i nevjerojatno emotivan, Rak bi bio prva osoba koja bi se uzrujala ako mu se laže. Ironično, te iste osobine ponekad omogućuju njihovo vlastito nepoštenje. ‘Nitko ne zna ispričati priču kao Rak’, kaže astrologinja Lauren Ash, ‘Njihova majčinska intuicija može postati oružjem u prijateljskom ratu riječima’.  Kada su stjerani u kut s istinom, Rakovi će često izbjegavati priznati krivnju ili čak napadati kako bi odvratili pažnju.

Ovan: Ovaj znak impulzivno lažira podatke na sastanku kako bi osigurao da njihov projekt ne bude odbačen. ‘Ovnovi su toliko vođeni svojom željom da budu prvi i najbolji da se ponekad mogu opušteno igrati s činjenicama kako bi zadržali vodstvo’, kaže Rodriguez, ‘Oni nisu inherentno lažljivi, ali imaju tendenciju djelovati sada i razmišljati kasnije, što ih može navesti da obećaju više nego što mogu ispuniti ili da preskoče nezgodne istine’.

Lav: Nije tajna da se Lav voli zabavljati, a upravo mu ta sklonost za dramatiku daje prednost u sposobnosti pripovijedanja. ‘Ponekad mogu učiniti priču uzbudljivijom nego što zapravo jest, samo kako bi svi zadržali oči na njima’, napominje Rodriguez. Međutim, Lavova namjera nije doista prevariti ljude. ‘Umjesto toga, oni se jednostavno vole igrati s idejama i perspektivama gdje su granice između istine i fikcije zamagljene’, objašnjava Rodriguez.

Škorpion: Povučeni i tajanstveni, Škorpioni drže svoje karte samo za sebe. Ash kaže da lako znaju ‘ljudima reći točno ono što žele čuti’. A prema Rodriguez, to ima veze s njihovom potrebom za sigurnošću i kontrolom. ‘Kad Škorpioni odluče uskratiti informacije, čine to s proračunatom preciznošću koja njihovu tajnovitost čini gotovo neprimjetnom’, pojašnjava. To se posebno odnosi na njihove najmilije, nekolicinu odabranih kojima su dopustili pristup. 

Blizanci: Blizanci su najdvoličniji od svih. A, budući da njima vlada komunikativni i intelektualni Merkur, Blizanci su ‘blagoslovljeni darom govora’, kaže Ash, što znači da su dobri govornici. ‘Znaju kako prilagoditi svoje riječi svakoj situaciji ili, ako situacija to zahtijeva, igrati se 'đavoljeg odvjetnika', objašnjava.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije