Ovi astrološki znakovi su najslabiji na alkohol

17.04.2024.
u 22:24

Neki horoskopski znakovi se ističu svojom posebnom sklonosti prema uživanju u alkoholnim pićima. 

Ova predanost može varirati od ljubavi prema socijalnom ispijanju do istinskog cijenjenja fino destiliranih pića, piše Index.

Strijelac

Strijelci su poznati po svojoj ljubavi prema avanturama i otkrivanju novih horizonta što uključuje i istraživanje raznih kultura kroz njihova tradicionalna pića. Ovaj vatreni znak, pod vladavinom Jupitera, planeta ekspanzije i izobilja, ima prirodnu sklonost prema uživanju u životu, uključujući i opuštanje uz čašicu. Strijelci vole društvene situacije u kojima mogu kombinirati svoje znanje o egzotičnim pićima s dobrom pričom.

Ribe

Ribe, znak vode pod vladavinom Neptuna, često se povlače u svijet mašte kako bi izbjegle stresove stvarnog svijeta. Alkohol može biti sredstvo za njihovo emocionalno olakšanje, omogućujući im da na trenutke zaborave na svoje brige. Ribe također imaju duboku emocionalnu stranu koja traži utjehu, a alkohol može poslužiti kao vrsta emocionalnog balzama koji im pomaže osjećati se manje osjetljivima.

Lav

Lavovi, koji su pod vladavinom Sunca, uživaju biti središte pažnje i prirodno gravitiraju prema raskošnim i luksuznim okupljanjima. Njihova ljubav prema glamuru i društvenom životu često uključuje uživanje u alkoholu, posebno ako je riječ o skupim ili ekskluzivnim pićima koja odražavaju njihov status. Lavovi vole proslaviti svaku priliku uz šampanjac ili fini koktel, smatrajući to dijelom svoje karizmatične osobnosti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije