Konačno smo saznali

Otkriveno tko stoji iza popularnog glasa "Velikog brata"

Trivan
07.02.2016.
u 17:16

Produkcija mijenja boju glasa Velikom Bratu i on zvuči poput robota kako ga nitko ne bi prepoznao, ali usprkos tome otkriveno je tko je svaki dan tri mjeseca nadgledao stanare i razgovarao sa njima u ispovjedaonici.

Riječ je o Borisu Trivanu (37), blogeru iz Zrenjanina, kojeg svi znaju pod pseudonimom Pokojna Mileva.

"Neću vas pitati kako ste me otkrili, svaka vam čast. Međutim, zbog ugovora koji me veže ne smijem ništa da vam kažem o angažmanu u show-u", izjavio je Boris. Dodaje da se u tri mjeseca, koliko se reality snimao, dobro zabavljao, ali je jedva dočekao njegov kraj jer je uloga Velikog brata jako naporna.

Boris je pozivao stanare u ispovjedaonicu i razgovarao sa njima. Dijelio im je zadatke, kažnjavao ih ako ih nisu ispunili i tješio ih kada im je bilo teško. Smirivao je Zoricu kada je plakala jer joj nedostaje obitelj. Pomagao je i Ervinu da se dodvori Barbari, pa je organizirao i da se u kuću na Košutnjaku dovede njen pas Čester.

Trivan pod pseudonimom Pokojna Mileva britkim komentarima zafrkava političare i estradne osobe iz regije. U svojim objavama na društvenoj mreži, na kojoj ima više od 300.000 sljedbenika, ismijavao je najpoznatije osobe iz regije.

Kao Pokojna Mileva podbada mnoge etsradne zvijezde. Tako je Rozgi zamjerio jer se slikala u oskudnom kostimu kada je u svojoj kolumni napisao "Život prođe, a ova se i dalje slika u gaćama. Haos".

On tvrdi da se ne plaši prijetnji pjevačica.

"Ako se nisam prestrašio zbog ozbiljnih prijetnji koje su dolazile s najviših političkih instanci, ne znam zašto bih se bojao polupismenih pjevaljki koje jedva znaju pisati", rekao je Trivan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije