strava u srbiji

Objavljene slike spaljenog vozila, članovi obitelji Đokić idu na poligraf

03.10.2021.
u 13:56

Policija trenutno vrši očevid u dijelu kod Aleksinca, gdje su pronađena tijela likvidiranih članova obitelji Đokić. Portal Nova.rs objavio je fotografije zapaljenog Passat koji je bio u vlasništvu ubijenih. Tijela su pronađena u blizini ovog vozila. 

 

Tijela tročlane obitelji Đokić, Goran (57), njegova supruga Gordana (56) i ćerka Lidija (25), pronađena su jučer u selu Moravac kod Aleksinca, a policija intenzivno traga za napadačima koji su ih likvidirali.

Prema prvim informacijama, riječ o o više napadača, tačnije organiziranoj grupi, a pripadnici MUP trenutno traže telefone obitelji Đokić, koji bi mogli otkriti nove tragove, piše Nova.rs.

Prema navodima Blica, policija će idućih dana poligrafski ispitati rodbinu, prijatelje i poznanike obitelji Đokić kako bi provjerili jesu li informacije koje su im davali u danima nakon njihovog nestanka bile točne.

Ono što je u ovom slučaju posebno čudno je to što nitko od ispitanih ljudi nije rekao ništa što bi moglo ukazati zbog čega bi netko mogao da naudi Đokićima. Policija je zapaljeni automobil, a potom i njihova tijela, pronašla detaljnim operativnim radom i “češljanjem” ogromnog terena u okolini Aleksinca.

Goran, Gordana i njihova ćerka Lidija Đokić ubijeni su najvjerovatnije iste noći u kojoj im se izgubio trag, između ponoći i dva sata ujutru, nakon čega je ubojica njihova tijela zapalio u žbunju u ataru sela Moravac, a onda ih prekrio granjem i lišćem, a njihov automobil, Passat odvezao do atara sela Tešice i tu ga zapalio u pokušaju da prikrije sve tragove.

Forenzičari tragaju za tragovima koji ih mogu dovesti do počinitelja.  Lokacija na kojoj je zapaljen Passat je izuzetno nepristupačna tako da se kroz šibljem obrasle staze jedva prolazi autom.

Inače, za Đokićima se tragalo od nedjelje. Ubijeni Goran bio je vlasnik mijenjačnice i davao je novac na kamatu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije