BHmeteo

Objavljena prognoza za naredne dane: Ovo se sigurno nije očekivalo

snijeg
20.01.2024.
u 15:47

U večernjim satima subote bit će pretežito vedro posvuda, što će uvjetovati hladnu noć uz jači mraz i nešto deblje minuse koji se lokalno mogu spustiti do oko -10 °C", objavili su na stranici BHmeteo. 

"U nedjelju (21.01.) i ponedjeljak (22.01.) očekuje nas sunčano vrijeme uz hladna i mrazovita jutra. Danju nešto ugodnije, osobito u ponedjeljak kada će i značajnije zatopliti uz dnevne temperature lokalno do oko 12 °C. Za vikend u Hercegovini i na jugozapadu Bosne umjerena do na udare jaka bura, lokalno uz olujne udare. U ostatku zemlje slabiji vjetar, sjevernog smjera", objavili su.

"U noći na utorak (23.01.) prolazno naoblačenje sa sjeverozapada, koje će donijeti prolazne padaline većem dijelu zemlje. Kišu do lokalno susnježicu u nizinama, dok će u višim krajevima iznad 400 m/v biti susnježice i snijega. Padaline u manjoj količini. Nakon prolaznih padalina, kasnije u utorak tijekom dana postepeno razvedravanje sa sjeverozapada u cijeloj zemlji.", navodi se u objavljenoj prognozi.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije