vrijeme u bih

Objavljena prognoza za naredne dane, evo što nas očekuje

setnja
16.02.2024.
u 08:50

U Bosni i Hercegovini danas će preovladavati sunčano vrijeme. Prijepodne po kotlinama Bosne i uz riječne tokove magla. Vjetar slab promjenljivog smjera. Dnevna temperatura zraka od 10 do 16, na jugu do 18 stupnjeva.

U subotu, 17. veljače bit će sunčano vrijeme. Dio prijepodneva po kotlinama Bosne i uz riječne tokove magla ili niska naoblaka. Tijekom noći porast naoblake u sjevernim područjima Bosne, što lokalno može uvjetovati slabu kišu. Vjetar slab sjevernih smjerova. Jutarnja temperatura zraka od 1 do 7, na jugu do 9, a dnevna od 12 do 16, na jugu do 18 stupnjeva.

U nedjelju, 18. veljače u većem dijelu zemlje jutro umjereno do pretežito oblačno, uz postepeno razvedravanje tijekom dana. U jutarnjim satima u Bosni je lokalno moguća slaba kiša. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 4 do 8, na jugu do 10, a dnevna od 10 do 16, na jugu do 19 stupnjeva.

U ponedjeljak, 19. veljače bit će sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Prijepodne po kotlinama Bosne i uz riječne tokove magla ili niska naoblaka. Vjetar slab sjeverni. Jutarnja temperatura zraka od 0 do 6, ma jugu do 8, a dnevna od 8 do 14, na jugu do 16 stupnjeva.

U utorak, 20. veljače prijepodne umjereno do pretežito oblačno vrijeme, lokalno sa slabom kišom. Tijekom poslijepodneva prestanak padalina i smanjenje naoblake. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 0 do 6, na jugu do 9, a dnevna od 8 do 14, na jugu do 17 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?