NEOPISIVA TUGA

Obiteljska tragedija Željka Samardžića: Pokopao sam sina kada je imao tri i pol mjeseca

29.07.2023.
u 18:47

Željko Samardžić jedan je od najpopularnijih pjevača na Balkanu, a malo ljudi zna kako je doživio obiteljsku tragediju. Naime, njegov sin Zlatko preminuo je kada je imao tri i pol mjeseca.

"Očeva obitelj je iz Nikšića. Tamo smo pokopali malog Zlatka. To je bila tuga za sve nas. Kad god dođe taj mjesec, Maja i ja sami podijelimo tu tugu i uvijek razmišljamo koliki bi bio da je ostao živ, ali to je život. Nikada čovjek ne zna što mu se može dogoditi u životu. Idete ulicom pa vas udari auto, a niste se tome nadali. Bio je beba, imao je tri i pol mjeseca. Dao sam mu ime Zlatko po mom kumu kojg sam mnogo volio", rekao je jednom prilikom.

Zatim je detaljnije opisao ovaj neopisivo težak trenutak za obitelj.

"Sjećam se tog razdoblja. Moja pokojna baba je došla na babine prvi put kako bi vidjela svog praunuka. Za nju je bio veliki šok kada se sve dogodilo. U Crnoj Gori je muška glava velika stvar. Nikada to neću zaboraviti. Obiteljsk smo išli svi iz Mostara u Nikšić kako bi odradili te obrede", dodao je.

Željko je suprugu Maju upoznao u rodnom Mostaru. Vjenčali su se kada je on imao 22, a Maja 18 godina. Dobili su kći Sanju. Maja je dvije godine kasnije rodila Zlatka, koji je preminuo nakon dva mjeseca zbog problema sa crijevima. Kasnije su dobili kčeri Danijelu i Minju.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?