SPAS U ZADNJI ČAS

Nemate glačalo, a odjeća vam se zgužvala? Ovi trikovi pomažu

odjeća
Dreamstime
23.08.2022.
u 08:57

Položite izgužvanu odjeću na ravnu površinu i prelazite preko toga vrućim zrakom iz sušila za kosu

Nerijetko se dogodi da na putovanju zaboravimo glačalo, a odjeća koju smo htjeli odjenuti se izgužvala. Kad se to dogodi, isprobajte trikove koji vam mogu pomoći donekle ‘ispeglati’ robu.

Prvi je onaj s fenom. Položite izgužvanu odjeću na ravnu površinu i prelazite preko toga vrućim zrakom iz sušila za kosu. Držite ga nekoliko centimetara iznad tkanine, a za bolji efekt nakapajte komad odjeće s malo vode prije nego što ga osušite, piše 24sata.hr.

Ako imate pri ruci peglu za kosu, provjerite da nije zamrljana. Pripazite da nije prevruća pa njome pokušajte izravnati neravnine.

Pomoći može i vlažni ručnik, a jedina mana ovoga trika je da će on malo namočiti odjeću. Ako vam to ne smeta i imate je vremena posušiti, stavite ga na ravnu površinu preko zgužvane odjeće. Rukama pritisnite i zagladite nabore. Objesite taj komad odjeće da se osuši na zraku. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije