Gužve na granici

Na graničnom prijelazu Velika Kladuša čeka se oko sat i pol

granica guzva
06.01.2016.
u 11:01

Na ostalim graničnim prelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta

Na graničnom prelazu Velika Kladuša na izlazu iz Bosne i Hercegovine čeka se oko 1 sat i 30 minuta. Na ostalim graničnim prelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta, priopćeno je iz BIHAMK-a.

Promet se na većini puteva u BiH odvija bez dužih zastoja po pretežno mokrom kolovozu. Zbog niskih temperatura moguća je poledica na dionicama u planinskim predjelima, kao i na mostovima i prilazima tunelima.

Izdvajaju se putevi na području Livna, Glamoča, Drvara, Bihaća, Bosanskog Petrovca i Sanskog Mosta. Povećan oprez savjetuje se zbog mogućih mjestimičnih odrona zemlje ili kamenja na kolovoz.

Na vozače se apelira za maksimalno opreznu vožnju prilagođenu uvjetima na putu. Posjedovanje zimske opreme obvezno je za sve kategorije vozila.

Povodom blagdana, pravoslavnog Božića, na području BiH zabranjen je prevoz eksplozivnih materija danas od 12 sati do sutra (07.01.) do ponoći.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije