ljubitelj motosporta

VIDEO Mićo Šumaherović juri po BiH u Formuli 1 koju je sam napravio

Formula Mićo Šumaherović
Screenshot/TikTok
22.01.2024.
u 17:34

Mnogi entuzijasti Formule 1 željeli bi jednoga dana sami voziti ovaj trkački automobil ili čak ga imati parkiranog u svojoj garaži, ali to su samo pusti snovi.

Moguće je kupiti "polovni" F1 bolid za ozbiljan iznos novca novca, ali ne dobivaju svi tu priliku. Zbog toga je jedan ljubitelj popularnog motosporta iz Bosne i Hercegovine odlučio sam napraviti trkaći automobil F1.

 

@zizi.zizko

 

♬ Originalton - Zizi Zizko

 

Aerodinamika njegovog "uradi sam" modela vjerojatno je malo lošija, ali vozilo ipak liči na formulu 1. TikToker Zizi Zizko objavio je snimke na kojima se netko vozi ovim „trkaćim automobilom“ na lokalnom putu, prenosi Avto-magazin.

Ljudi su ostavili mnogo smiješnih komentara na TikToku ispod ovih snimki, pa su tako vozača ovog bolida iz domaće radinosti prozvali Mujo Hamilton, Mahir Verstapenović, Aerton Senad i Mićo Šumaherović, po uzoru na legendarne vozače Formule 1.

 

@zizi.zizko #bosnia🇧🇦 #balkantiktok #viralvideo #viraltiktok #fypシ ♬ Sumaher - DJ Krmak

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?