za blagdane

Kuća u Brčkom okićena sa čak 50.000 lampica

24.12.2018.
u 17:26

Okićena sa čak 50.000 lampica uoči dolaska Nove 2019. godine i svih predstojećih blagdana kuća i dvorište u vlasništvu obitelji Žilić i Đurić raduju sudjedstvo i brojne građane Brčko distrikta, javlja brcko.tv. 

Na ideju da se ukrasi obiteljska kuća šarenim lampicama, kako kaže Dajana Đurić došlo se prije 4 godine. Svake godine dodavali su po neku novu lampicu, da bi ove godine zasvijetlilo 50 tisuća lampica koje privlače pažnju ne samo djece i mještana, već i ljudi iz okolnih naselja koji ovdje dolaze slikati se za uspomenu.

“Ovo je jedan mali Zimzograd u Brčkom. Tuzla ima svoju “Slobodu”, Banja Luka svoj Zimzograd, a iako je naš centar okićen mislim da mi kao Distrikt možemo puno više toga” rekla je Dajana Đurić.

S ukrašavanjem su željeli doprinjeti blagdanskoj atmosferi kako u svojoj ulici, tako i u čitavom gradu.

“Jelka je radost djece. I ja sam bio dijete i znam kakva je radost u pitanju. Susjedi kažu da je jako lijepo . Ovdje je uloženo i puno truda. Na tvrdnje koliko ćemo struje potrošiti moram reći da sve što je lijepo  ono je i skupo”, rekao je Žilić Halid.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije