Kreće Vrisak.info podcast! Evo kad se emitira prva emisija i tko im je gost

09.05.2024.
u 19:40

U značajnom iskoraku za medijsku sliku Širokog Brijega i cijele Županije Zapadnohercegovačke portal Vrisak.info nakon puno rada i truda lansira svoj prvi podcast.

Ovo označava važan trenutak jer to postaje prvi podcast ne samo u Širokom Brijegu, već i u cijeloj Županiji Zapadnohercegovačkoj. 

Premijera je zakazana za petak, 10. svibnja, u 20:00 sati, a prva epizoda bit će emitirana na YouTube kanalu Vrisaka gdje će se emitirati i sve ostale emisije.

Podcast će voditi novinar Ivan Crnjac koji će u razgovoru sa zanimljivim osobama koje su utkale pečat u životu Hercegovine na netipičan način razgovarati o liku i djelu svojih gostiju.

U prvoj epizodi čeka nas uzbudljiv razgovor jer će gost biti poznati redatelj Širokobriježanin Zdenko Jurilj Dikić. Crnjac i Jurilj su razgovarali o fascinantnom svijetu filma, istražujući različite aspekte kroz koje se prolazi u filmskom procesu, dokatnuli su se i redateljskog nastojanja i same geneze filmskih narativa. Osim toga, Jurilj je ponudio svoju perspektivu o slavnim filmskim klasikama, obogativši diskurs svojim komentarima i analizom.

Ova hrabra inicijativa portala Vrisak označava dinamični pomak u regionalnom medijskom okruženju, pružajući platformu za raznolike rasprave i potičući intelektualnu angažiranost unutar zajednice.

Jurilj je odgovorio i na pitanje zašto uvijek nosi šešir vrativši se pomalo natrag u prošlost. Crnjac je u prvom podcastu najavio i rubriku koja će se zvati leksikon gdje će svaki gost kratko odgovarati na naizgled lagana pitanja.

U prvom podcastu portala Vrisak doznajte bi li Jurilj radije surađivao sa Spielbergom ili Cameronom, je li mu bolji glumac Ivo Gregurević ili Goran Bogdan te koga više preferira između Al Pacina i Roberta de Nira.

Jurilj je, također, dao preporuku nekih azijskih i europskih filmskih stvaratelja za koje smatra da bi publici bilo korisno pogledati njihova ostvarenja.

Ostanite u tijeku na Vrisku za obogaćujuće auditivno iskustvo jer se ova redakcija upušta u područje podcasta, postavljajući svojevrsni presedan za medijsku scenu u Širokom Brijegu i cijeloj ŽŽH.

Čujemo se i gledamo svakog petka navečer! - Poručili su s portala Vrisak

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije