Uputio sućut

Jagland: Odgovor na terorizam mora biti odlučan

Torbjorn Jagland
12.01.2016.
u 18:15

Europa plaća visoku cijenu terorizma koji pokušava oslabiti naše povjerenje u ljudske vrijednosti i potkopati naš način života, ali to im neće uspjeti, rekao je Jagland

Generalni tajnik Vijeća Europe Torbjorn Jagland izrazio je solidarnost s turskim narodom i rukovodstvom prenevši najdublju sućut obiteljima žrtava današnjeg bombaškog napada u Istanbulu, uz ocjenu da odgovor na terorizam mora biti odlučan.

Ovi napadi, kako je istaknuo, nisu pogodili samo Tursku već cijelu Europu, prenosi Fena. 

- Europa plaća visoku cijenu terorizma koji pokušava oslabiti naše povjerenje u ljudske vrijednosti i potkopati naš način života, ali to im neće uspjeti, rekao je on.

Protiv te prijetnje, kako je ocjenio, možemo se boriti samo zajedničkom i odlučnom akcijom ostajući posvećeni vladavini zakona i poštivanju ljudskih prava.

- Želim izraziri solidarnost i podršku Turskoj, njenom narodu i rukovodstvu u ovom tragičnom trenutku, naveo je Jagland u priopćenju. U bombaškom napadu u središtu Istanbula poginulo je 10 ljudi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije