MOSTAR

Izložba radova korisnika Udruge za Down sindrom Mostar 30. travnja

29.04.2024.
u 12:15

U sklopu projekta ''Povezani kroz umjetnost- drugi dio'' upriličit će se izložba radova korisnika  Udruge za Down sindrom Mostar  u utorak, 30. travnja u 17.30 sati  u Klubu ''Ivo Andrić''' u Mostaru.

Radove su izradili korisnici spomenute udruge na radionicama uz asistenciju i pomoć akademske slikarice Ivane Jelčić.

Projekt ''Povezani kroz umjetnost'' provodi se u sklopu projekta Mostar - Prostori koji pokreću, koji provodi organizacija People in Need Bosnia and Herzegovina, a uz financijsku podršku Vlade Ujedinjenog Kraljevstva i Britanskog veleposlanstva u Sarajevu.

Najbolji pokazatelj uspješnosti projekta i pozitivnosti koje je on donio, jest podrška koju je Vlada Ujedinjenog Kraljevstva pružila za nastavak djelatnosti Kluba knjige "Ivo Andrić", priopćeno je iz tog Kluba.

Navode kako s novim projektom, ''Povezani kroz umjetnost-drugi dio'', Klub nastavlja u istom smjeru i s istim ciljem, umjetnošću se povezati s udruženjima i građanima, organizirati događaje u kojima će se progovoriti o statusu i problemima osoba koje pripadaju skupinama osjetljivih pripadnika društva.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?