Predsjednik Vlade HNŽ

Herceg čestitao prosvjetnim djelatnicima Svjetski dan učitelja

nevenko herceg
05.10.2022.
u 10:11

U povodu Svjetskoga dana učitelja, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) Nevenko Herceg uputio je čestitku svim prosvjetnim djelatnicima.

"Dragi prosvjetni djelatnici, učitelji, nastavnici i profesori, teško je iskazati koliko osobno poštujem i koliko bismo svi trebali poštovati vaš časni poziv. Vi ne samo da obrazujete i pomažete odgajati našu djecu, vi obrazujete i odgajate naraštaje, osjetno pomažući u oblikovanju naše zajedničke sutrašnjice. Danas, na Svjetski dan učitelja, posebna je prigoda obilježiti značaj rada prosvjetnih djelatnika i izraziti zahvalnost na svemu što svakodnevno činite, ne samo zato što je to vaš posao, nego zato što je vaš rad neodvojiv od ljubavi i potpune predanosti pozivu, rekao bih čak poslanju.

Osobno i u ime Vlade HNŽ-a, Vlade koja je višestruko konkretnim potezima kontinuirano iskazivala i iskazuje poštovanje prema ukupnomu obrazovnom sustavu i svim njegovim dionicima, pomažući ga i infrastrukturno i stalnim poboljšanjem životnoga i radnog standarda, srdačno vam čestitam vaš dan, želeći vam svako dobro i u radu i životu", stoji u čestitki predsjednika Vlade HNŽ-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?