IMA IH 200:

Dvadeset osam Joza Radoša okupilo se nasred Duvanjskog polja

slika
11.08.2016.
u 09:09

Jozo Radoš Šego, Jozo Radoš Mačkarević, Jozo Radoš Ćorkanović, Jozo Radoš Koko … i da ne nabrajamo njih 30-ak Joza Radoša koliko ih se danas skupilo u polju ispod Seonice na prvom druženju imenjaka i prezimenjaka porijeklom iz duvanjskog kraja. Organizator događaja je, tko drugi nego, humanitarna udruga Kap Ljubavi kojom rukovodi fra Jozo Radoš Đoka, piše Tomislavcity, a prenosi HMS.

On je rekao da je bolje da se ljudi druže nego da se svađaju i da mu je žao što danas nije bilo još više Joza Radoša. Također je rekao da sami Bog zna hoće li se dogodine održati ovaj susret, ali ništa nije isključeno.

Budući da u Duvanjskome kraju prema nekim saznanjima živi više od 200 Joza Radoša, u skoro svim duvanjskim selima, javila se ideja da se svi imenjaci i prezimenjaci skupe na jedno mjesto.

Jela i pića nije nedostajalo, a prisutne je na klavijaturama pjesmom uveselio Toni Pecić. Neki su prionuli uz jelo, a druge je ponijela pjesma pa su propustili zajedničko fotografiranje

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije