BANJA LUKA

Čubrilović: Sačuvati stabilnost u RS-u i njezin položaj u BiH

19.06.2017.
u 15:20

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović izjavio je danas da je najvažnije sačuvati stabilnost u RS-u i njezin položaj u okviru Bosne i Hecegovine, i da se svi procesi odvijaju na ustavan i zakonit način, uz poštivanje demokratske volje građana. 

Tijekom razgovarao s veleposlanikom Republike Srbije u Bosni i Hercegovini Stanimirom Vukićevićem Čubrilović je istaknuo da je neophodno da proces europskih integracija bude usklađen s Ustavom, da se sve aktivnosti provode u institucijama sustava i u redovitoj parlamentarnoj proceduri, kako bi se na odgovarajući način omogućila njihova primjena, priopćeno je iz entitetskog parlamenta. 

Naglasio je i da Narodna skupština RS-a radi planiranom dinamikom, i u skladu s Poslovnikom i Programom rada, te da će, nakon završetka započete sjedince održati još jednu redovnu sjednicu, u drugoj polovini srpnja. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?