MOSTAR

Čović čestitao izbornu pobjedu predsjedniku Hrvatske demokratske zajednice Plenkoviću

18.04.2024.
u 14:35

Predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović čestitao je izbornu pobjedu predsjedniku Hrvatske demokratske zajednice Andreju Plenkoviću. Čestitku predsjednika HDZ-a BiH prenosimo u cijelosti:

"Poštovani predsjedniče Hrvatske demokratske zajednice, gospodine Plenković, 
Dragi Andrej, 

u ime Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine i svoje ime, dozvolite ovim putem svim članovima Hrvatske demokratske zajednice kao i Vama osobno uputiti najiskrenije čestitke povodom pobjedničkih rezultata na izborima za zastupnike u Hrvatski sabor. Snažan izborni rezultat kojega ste ostvarili po treći put ima povijesno značenje i potvrdio je neupitno povjerenje hrvatskoga naroda, koji je iskazao želju za nastavkom razvoja Republike Hrvatske na principima i vrijednostima HDZ-a.
Predvođene Vama, politike Hrvatske demokratske zajednice prema našem hrvatskom narodu i Bosni i Hercegovini usmjerile su BiH čvrsto na njezin europski i euroatlantski put, bolju budućnost i trajno očuvanje ustavne arhitekture koja jamči potpunu jednakopravnost tri konstitutivna naroda.

Iznimna izlaznost kojoj smo svjedočili diljem Bosne i Hercegovine, a koja je iskazala potpunu podršku Vama i kandidatima Hrvatske demokratske zajednice u XI. izbornoj jedinici, potvrda je jasnog opredjeljenja našega naroda za zajedništvo dvije sestrinske stranke i vodstvo Republike Hrvatske pod Vašom državničkom vizijom.

U nadi kako će nova parlamentarna većina pod Vašim vodstvom biti uspostavljena u što skorijem roku, još jednom izražavam čestitke na pobjedi stožerne stranke hrvatskoga naroda i Vas osobno", stoji u priopćenju Dragana Čovića. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?