PROSLAVILA SVOJ ROĐENDAN

Beyonce i Jay-Z su u Hrvatskoj? 2009. su napravili incident...

06.09.2020.
u 20:42

Pjevačica je kod nas bila već nekoliko puta, a njihova najstarija kći Blue Ivy počasna je gošća Hvara, s obzirom na to da je ime dobila po bršljanu kojeg je Beyonce vidjela dok je boravila ondje.

Prije nekoliko dana popularna pjevačica Beyonce proslavila je 39. rođendan, a ovih je dana ponovno stigla u Hrvatsku, piše Zadarski.hr. Ona i suprug, reper Jay Z (50) ovdje su bili već nekoliko puta, a pjevačica je i na koncertu koji je održala 2013. u zagrebačkoj Areni, rekla kako je uz našu zemlju vežu samo lijepe uspomene. 

Kako navode, Beyonce je u petak proslavila rođendan na Malim Bisagama u neposrednoj blizini Galešnjaka, otoka ljubavi, poznatog u cijelom svijetu zbog svog oblika srca.

 

Par je krstario na luksuznoj jahti 'Lana', a navečer su uživali u romantičnoj večeri, okruženi bakljama i cvijećem. Kako saznaje spomenuti medij, toranj supermoderne jahte dugačke 107 metara dva dana mogao vidjeti s kopna, ali nisu znali tko je na brodu, sve dok se na obali nije pojavio chef poznatog restorana iz Sorenta s dvije Michelinove zvjezdice.

On im je spremao večeru i tako su doznali da je slavni dvojac u Hrvatskoj. Osim toga, viđeni su i u subotu poslijepodne na Kornatima na otoku Žutu. Bili su u restoranu i sami su jeli na terasi, a oko njih je bilo nekoliko tjelohranitelja koji su pazili da ih ne ometaju.

Brinuli su se i o tome da ih ne fotografiraju, ali nisu u potpunosti uspjeli u tome. Na Instagramu je osvanula fotografija bračnih supružnika, a dama koja ih je 'ulovila' tvrdi da se poznata pjevačica odbila fotografirati s obožavateljem. 

Fotograf Jakov Đinđić ulovio je luksuznu jahtu kod pašmanskog kanala, na kojoj se navodno bračni par odmara. Za tjedni najam 'Lane' treba izdvojiti oko 1,7 milijuna američkih dolara, ali i još dodatnih 219 tisuća dolara za troškove goriva i posade, tako da zapravo sedmodnevni najam doseže cijenu od skoro 2 milijuna dolara.

Mnogi su mislili kako će incident koji se dogodio 2009. utjecati na to da više nikad ne dođu u Lijepu našu, ali izgleda da im to nije pokvarilo dojam. Podsjetimo, te godine je tjelohranitelj poznatog para u Dubrovniku napao televizijskog snimatelja jer je pokušavao uloviti Beyonce i Jay Z-ja kako izlaze iz restorana. 

Tjelohranitelj je stavio ruku na objektiv kamere, no nije se zadržao na tome već je nogom tri puta udario snimatelja po leđima. Razbio mu je svjetlo na kameri, udario ga u bedro i ponovo po kameri koja se nakon toga raspala po podu. Snimatelj ga je onda udario stativom, a ovaj ga je 'brzinom munje' bacio u more. Privremeno mu je bila oduzeta putovnica i bio je prijavljen za remećenje javnog reda i mira. 

YouTube
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?