Izazivali su 'vraga':

Veliki val povukao je stariji par u more

valovi
10.02.2016.
u 15:29

Snažni valovi visoki do pet metara nošeni vjetrom, koji je puhao brzinom od 138 kilometara na sat, povukli su stariji par u more, a zamalo je stradao i muškarac koji im je priskočio u pomoć. 

Supružnici stari 75 i 76 godina približili su se moru na francuskoj obali u Brittanyji kad je voda prvo povukla muškarca, a zatim i njegovu ženu nakon što je vrišteći krenula za njim. Imali su sreće što se na istom mjestu našao i turist iz Pariza Olivier Lou koji im je priskočio u pomoć, iako je i njega voda u jednom trenutku nekontrolirano nosila. Srećom, val ih je odbacio prema kopnu, a ne prema pučini i sve ih je na kraju spasioEric Roudaut (42) koji se u blizini šetao sa suprugom i trogodišnjim sinom.

- Nisam stao da razmislim. Tek sad shvaćam koliko sam riskirao - rekao je Roudaut koji opominje unsesrećene zbog nemara. Kaže da nisu uopće trebali biti na plaži za takvog vremena i dok su tako visoki valovi, piše Daily Mail. 
Hitna pomoć je stigla helikopterom i prebacili su ih u bolnicu u obližnji Brest.

Dramatičnu situaciju je snimio Olivierov prijatelj koji ima invaliditet te je sjedio na sigurnoj udaljenosti. On je vidio veliki val kada im se približavao i povikao je svom prijatelju da pazi, stariji par (75,76) nije stigao na vrijeme reagirati i voda ih je odnijela.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije