MZ Ljubuški

Uvjerljive pobjede Studenaca i Lipna

30.07.2016.
u 11:00

U Unitrade 13. MNL MZ-a općine Ljubuški odigrane su dvije utakmice 2. kola u skupini D. U prvom susretu sastali su se Studenci i Orahovlje-Veljaci u kojem su Studenčani bili bolji i pobijedili s 4:1. Početak je bio u znaku terenske nadmoći Studenaca, no i Orahovlje-Veljaci su pokušavali uzvratiti, ali nije bilo nekih prilika za pogotke. Ipak, Mladen Dragičević je doveo Studence u vodstvo od 1:0, međutim, nakon vodstva su popustili i minutu prije kraja prvog poluvremena Ilija Mišetić je izjednačio na 1:1. No, u 1. minuti nastavka Studenci su preko Mladena Dragičevića došli u novu prednost od 2:1. Igrači Orahovlje-Veljaka nisu se predavali, išli su u napade, ali potkraj utakmice Blaž Lauc i Nikola Jurković su svojim pogocima učvrstili pobjedu Studenaca.

- Naš vratar Jure Petković mi je dobacio visoku loptu, uštopao sam je i pored njihova vratara ubacio u mrežu. Odigrali smo dvije utakmice i ostvarili dvije pobjede, igramo još s Vitinom u skupini te očekujemo i tu sve bodove - kaže dvostruki strijelac Mladen Dragičević.

U drugoj utakmici pomlađeno Lipno, u kojem se dogodila velika smjena generacija, uvjerljivo je i sigurno svladalo Vitinu s 5:0. Jerko Čuljak je doveo Lipno u vodstvo 1:0 i, a Mario Raspudić povećao prednost na 2:0. Igra je bila osrednja, Vitina se trudila nešto napraviti, no nije joj to polazilo za nogom. Čuljak je svojim drugim pogotkom doveo Lipno u vodstvo od 3:0, a “točku na i” stavio je dvostruki strijelac Danijel Ćorić. Danijel Ćorić je bio posebice sretan.

- Živim s obitelji u Stuttgartu, trenutačno sam na odmoru u Lipnu gdje je rođen moj otac Draženko. Ja, inače, igram veliki nogomet, nastupam za Croatiju iz Stuttgarta pa mi je malo nezgodno prijeći na mali nogomet, ali navikavam se. Naša momčad je dobra, rezultat od 5:0 dovoljno govori, a veliko mi je zadovoljstvo igrati za Lipno - oduševljen je bio Danijel Ćorić.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije