TRAGEDIJA

Urologa smrt zatekla na cesti gdje je i prije 3 mjeseca imao nesreću

tule
VL FOTO
12.08.2011.
u 13:16

Iako su se aktivirali zračni jastuci BMW-a, nesretnom liječniku Halilu Tuli nije bilo spasa

U teškoj prometnoj nesreći koja se prije preksinoćnog mraka, oko 18 sati, dogodila na magistralnoj cesti M-6 Mostar – Nevesinje u Gnojnicama, zaseok Kruljev podrum, poginuo je liječnik Regionalnog medicinskog centra “Dr. Safet Mujić” dr. Halil Tule.

 

Kako je kazao dežurni županijski tužitelj Adis Nuspahić, dr. Tule je upravljao terencem BMW (841-J-444) u pravcu Nevesinja, kada je, iz još neutvrđenih razloga, došlo do izravnog sudara s kombijem fiat ducato u vlasništvo tvrtke MIK Company (J31-J-779), a za čijem se upravljačem nalazio Ljubo Ćavar. Prema riječima tužitelja, dr. Tule je vozilom Hitne pomoći prevezen u RMC “Dr. Safet Mujić” gdje je, sat vremena nakon toga, podlegao ozljedama.

 

Vozač kombija zadobio je teške ozljede i prevezen je u Kliničku bolnicu Mostar i njegovo stanje je trenutačno stabilno. Uzroci nesreće, kazao je tužitelj, utvrdit će se tijekom istrage. Prema onom što se dalo vidjeti na mjestu tragedije, terenac je dijelom prešao u suprotan kolnički trak, ali će tek vještačenja pokazati o čemu se doista radilo. Prema jučerašnjoj obdukciji u mostarskoj mrtvačnici Sutina, nesretni urolog je podlegao uslijed unutarnjeg krvarenja u grudima i trbuhu. Unatoč aktiviranim zračnim jastucima, udar je očito bio presilovit. U početku se sumnjalo na infarkt, ali je to isključeno. Zanimljivo je da je na gotovo istome mjestu nesretni dr. Tule i prije tri mjeseca doživio udes. I tada se bio našao na lijevoj strani ceste.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar beg
beg
10:54 13.08.2011.

mozda mu je auto bilo neispravno pa ga vuklo na lijevo a ako nije auto onda mu je poneka casica suzila cestu

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije