Miro DŽakula

UNO želi unaprijediti suradnju s gospodarstvenicima u BiH

DZAKULA
01.07.2016.
u 09:56

Direktor Uprave za neizravno oporezivanje (UNO) BiH Miro Džakula razgovarao je s načelnikom općine Sokolac Milovanom Bjelicom o unapređenju suradnje, a dogovoren je i susret predstavnika ove institucije s gospodarstvenicima s područja ove lokalne zajednice.

Džakula je rekao da je razgovarano i o tome kako i na koji način pomoći poslovnoj zajednici da što prije završi svoje obveze kada je riječ o neizravnom oporezivanju, javlja Srna.

"Dogovorili smo sastanak izaslanstva UNO BiH s gospodarstvenicima na kome će biti riječi o temama važnim za njihovo poslovanje i što Uprava za neizravno oporezivanje BiH sa svoje pozicije može učiniti kako bi se unaprijedilo poslovanje, a samim tim i ubrzao razvoj lokalne zajednice", naglasio je Džakula.

Načelnik općine Sokolac Milovan Bjelica istaknuo je dobru suradnju sa službama ove institucije koja je od posebnog značaja za funkcioniranje lokalne zajednice. 

"Mi imamo ozbiljne planove na području naše općine i siguran sam da će iskustvo, znanje i pozicija Džakule biti od velike koristi lokalnoj zajednici i gosposarskim subjektima", rekao je Bjelica.

U priopćenju iz općine Sokolac navodi se da je sastanak održan jučer u prostorijama Akcionarskog društva "Romanijaputevi" na Sokocu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije