Sarajevo

Uhićene i dvije “žestoke djevojke”

uhicenje
01.04.2016.
u 09:30

Inspektori Federalne uprave policije preksinoć su u Sarajevu zbog dilanja droge uhitili braću, Armina (26) i Adnana Delija (33), u akciji kodnog naziva “Mojmilo”. Za pretresa je pronađeno oko pola kilograma speeda i 200 grama marihuane te mobiteli, SIM kartice i drugi predmeti. Osim akcije FUP-a, inspektori MUP-a Sarajevo su gotovo istodobno uhitili pet osoba zbog posjedovanja droge. Deni Grcić (28) i Dženana Sadžak (23) iz Sarajeva uhićene su na Bulevaru Mimar Sinana u naselju Dobrinja.

- Pripadnici Jedinice za specijalističku potporu zaustavili su BMW (K44-M-177) kojim je upravljao K. B. iz Sarajeva, a u vozilu su bili oboje osumnjičenih. Prilikom pretresa, kod Grcića i Sadžak je zatečena marihuana, speed i tablete LSD, navode iz policije, podsjećajući da je Sadžak bila ranjena u lijevu nogu u tučnjavi i pucnjavi koja se u jesen 2014. dogodila u Ulici Hamdije Kreševljakovića.

- U ulici Krivoglavci u Vogošći, zbog posjedovanja droge, priveden je i Enver Avdibašić (28) iz Visokog. Službenici V PU zaustavili su golf A-4 (O58-T-915), kojim je upravljao Avdibašić, dok se na mjestu suvozača nalazio A. P. (36) iz Sarajeva. Kod vozača je prilikom pretresa pronađen paketić speeda, dodaju iz policije, kojima je Avdibašić poznat od prije nekoliko godina zbog niza razbojstava i teških krađa. Drski razbojnik je napadao žene od kojih je otimao torbe, a od maloljetnika mobitele. Zbog paketića marihuane i speeda uhvaćena je i Arnela Ožegović (21) u Ulici kraljice Jelene u Novom Gradu. Kako kažu u MUP-u, i ona je u veljači 2014. uhićivana zbog ranjavanja Veldina Šaraka, ali i zbog pucnjave u slučaju “Sadžak”. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije