GPBiH

Uhićena tri državljanina BiH

uhicenje
22.07.2016.
u 13:10

Službenici Jedinice granične policije Gradiška u petak su uhitili D.M. (1975.) državljanina Bosne i Hercegovine i Švedske. Graničnim provjerama je utvrđeno da ga potražuje Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Srpske zbog krivičnog djela „organizirani kriminal“.

Kako je priopćeno iz Granične policije BiH, osoba je kontrolirana na ulasku u BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Gradiška i predana službenicima MUP-a RS.

Na MGP Hum na ulasku u BiH u četvrtak je uhićen bh. državljanin O.V. (1990.) jer ga je potraživao MUP RS zbog krivičnih djela „teška krađa“ i „krađa“. Službenici JGP Hum predali su ga službenicima Sudske policije Foča.

Istoga dana, službenici JGP na sarajevskoj zračnoj luci uhitili su H.S. (1978.) državljanina BiH nakon što je utvrđeno da ga potražuje Općinski sud Visoko zbog krivičnih djela „šumska krađa“. Osoba je stigla letom iz Minhena. H.S. je predan službenicima Sudske policije Kantona Sarajevo, navodi se u priopćenju. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije