Christine Jiaxin Lee

Uhićena dok je bježala iz zemlje nakon što je potrošila milijune krivo uplaćene na njen račun

Christine Jiaxin Lee
05.05.2016.
u 12:06

Studentica kemijskog inženjerstva, koju je uhitila australska savezna policija u srijedu navečer, navodno još uvijek na računu ima 3,3 milijuna dolara

Christine Jiaxin Lee, 21-godišnjakinja uhićena na zračnoj luci u Sydneyu dok je pokušavala pobjeći iz države navodno je potrošila milijune na torbice i ostale luksuzne stvari nakon što joj je 4,6 milijuna dolara greškom uplaćeno na njezin bankovni račun prije četiri godine, kada je imala samo 17.

Studentica kemijskog inženjerstva, koju je uhitila australska savezna policija u srijedu navečer, navodno još uvijek na računu ima 3,3 milijuna dolara, prenosi jutarnji.hr. 

U četvrtak se pojavila na sudu Waverley nakon što je optužena da je nečasno zadržala novac i svjesno ga trošila i to u više navrata od srpnja 2014. do ožujka 2015. godine, a da nije obavijestila banku da novac nije njezin.

Na sudu se čulo kako je djevojka znala da ju policija pokušava kontaktirati te je zatražila hitnu malezijsku putovnicu pod izlikom da ju je izgubila, a zapravo kako bi pobjegla iz Australije u kojoj živi već pet godina sa svojim dečkom.

Sud joj je odredio jamčevinu u iznosu od 1000 dolara, te zabranu ulaska u zračnu luku, a policiji se treba javljati dva puta dnevno. Na suđenju se mora pojaviti 21. lipnja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije