Sarajevo

Uhićen zaštitar jer je pretukao gosta u ugostiteljskom objektu

uhicenje
07.02.2016.
u 12:15

U policijskom izvješću se navodi da su H.M. i Š.A. zadobili ozljede u fizičkom sukobu s radnicima zaštitarske agencije

U tijeku jučerašnjeg dana pripadnici MUP-a Sarajevske županije dobili su prijavu da su osobe inicijala H.M. i Š.A. zadobili teške tjelesne ozljede u ugostiteljskom objektu "Pub Walter", u sarajevskoj općini Centar, nakon čega je jedna osoba uhićena. 

Nakon prijave policija je izašla na mjesto događaja gdje su utvrdili da je osoba Š.A. zadobila teške tjelesne ozljede u predjelu glave, te je prebačena na odjel neurokirurgije na UKCS, javlja Klix. 

U policijskom izvješću se navodi da su H.M. i Š.A. zadobili ozljede u fizičkom sukobu s radnicima zaštitarske agencije, koja je osiguravala spomenuti ugostiteljski objekt.

Dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva Sarajevo nije izašao na izvršenje uviđaja, ali su pripadnici MUP-a SŽ poduzeli sve istražnje radnje. Zbog optužbe da je izvršio krivično djelo teška tjelesna ozljeda policija je uhitila osobu inicijala K.M. rođenu 1990. godine. Istraga u rasvjetljavanju ovog događaja je u tijeku.

Osim toga, pripadnici Treće policijske uprave SŽ jučer u 18 sati uhitili su osobu inicijala B.H. (1980), zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda osobi N.I.

Pripadnici prometne policije SŽ također su imali mnogo posla, te su u protekla 24 sata uručili 430 prekršajnih naloga, te iz prometa isključili 47 vozača, koji su vozili pod djelovanjem alkohola.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije