TKD 'Poskok' Posušje

U Zagrebu na "Jastreb kupu" Posušani uspješno završili 2015.

02.12.2015.
u 07:00

Taj se turnir održavao pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović

Više nego uspješan rad TKD "Poskok" završio je vrlo dobro i na "Jastreb kupu" u Zagrebu. Kup se ove godine održao u čast velemajstora taekwondoa Leeja Kwanga Beae u povodu 70. rođendana. TKD "Poskok" iz Posušja nastupio je s četiri natjecatelja koji su ostvarili odličan uspjeh. Tim prije jer su nastupili neiskusni natjecatelji na čak deset borilišta u disciplinama kicka, sportske borbe i formi.

U kategoriji kadeta do 37 kilograma Igor Gavrić osvojio je srebrnu medalju, dok su Marija Bešlić u kategoriji kadetkinja do 44 kg, Marija Crnogorac kadetkinja preko 59 kg i Mate Dragoja, kadet do 53 kilograma, osvojili brončane medalje.

Uspješna godina je iza TKD "Poskok" koji su osvojili "brdo" medalja pa čak velik broj i zlatnih na međunarodnim turnirima i natjecanjima na državnoj razini. Svi su zadovoljni i očekuju nova priznanja na izboru najboljih sastava i pojedinaca u Općini Posušje za 2015. Vođa kluba i trener Petar Boban istaknuo je na kraju još jedne "zlatne" godine. – Iza nas je još jedna uspješna godina, a vrijedi spomenuti kako smo postali brojniji i sada je naš klub popunjen sa 140 članova.

Nastupom na turniru u Zagrebu završili smo natjecateljsku sezonu, a naši članovi su rezultatima i medaljama opravdali svoje nastupe s ozbiljnim i upornim radom. Do kraja 2015. pred nama su pripreme i polaganja ispita za više učeničke pojase, nastup na božićnoj priredbi u posuškom Viru te radna i svečana sjednica kluba TKD "Poskok".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije