Premijer liga BiH

U susretu Krupe i Mladosti bez pobjednika, odigrali 1:1

krupa
24.07.2016.
u 21:10

Nogometaši Krupe i Mladosti odigrali su 1:1 u prvoj utakmici nedjeljnog programa prvog kola Premijer lige BiH. Novajlija u ligi, Krupa, ugostio je Mladost na svom stadionu, a unatoč teškim vremenskim uvjetima odigrana je kvalitetna utakmica. Nije bilo pravih šansi u prvih 20-ak minuta, onda je Mladost imala tri prilike u nizu, najbolju Ramović, ali je ostalo 0:0 do poluvremena, javlja sportsport.ba. 

Najbolju šansu za Krupu u prvom dijelu propustio je Milanović, kojem je u 41. minuti Hadžić zaustavio udarac. U petoj minuti nastavka Mladost preko Ramovića stiže do velikog slavlja. U 53. minuti zamalo da Ramović povisi na 2:0, no mladi golman Krupe Mladen Ilić fantastičnom paradom zaustavlja njegov udarac. 

Damjanović je koristi dobru priliku za domaću ekipu u 60. minuti, ali je 10 minuta kasnije Krupa uspjela da izjednači. Srušen je bez lopte Milanović, sudac je pokazao na penal, a Koljić bio siguran za 1:1. 

Nekoliko minuta kasnije mogla je Krupa do potpunog preokreta, ali je Koljić zaustavljen. Isti igrač je na ubačaj Milanovića u 82. minuti glavom pucao pored gola i ostalo je do kraja 1:1.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije