izvršili više krađa i razbojništava

U Italiji uhićena opasna banda: Tri državljana BiH i jedan Srbije

banda
24.03.2017.
u 21:41

Uhićeni su državljanin Srbije Cristijan Adžović (32) te trojica državljana BiH – Nihad Husejnović (26), Maikon Hadžović (19) i Hamed Seferović (22)

Talijanska policija uhitila je opasnu bandu s prostora bivše Jugoslavije čiji se članovi nisu ustručavali pucati na karabinjere.

Pripadnici bande izvršili su više krađa i razbojništava na širem prostoru Napulja i pokrajine Kampanija, piše riscattonazionale.it.

Vrhunac je bio pokušaj pljačke benzinske crpke u Acerri 4. ožujka prošle godine. Radnici benzinske crpke su pozvali policiju, a potom je došlo do pucnjave u kojoj je ranjen jedan pripadnih snaga reda.

Talijanska policija je godinu dana vodila istragu sve dok nisu, po raznim osnovama, iza rešetaka smjestili sve pripadnike bande i prikupili dovoljno dokaza za podizanje optužnice.

Foto: Reparto Territoriale di Aversa

Uhićeni su državljanin Srbije Cristijan Adžović (32) te trojica državljana BiH – Nihad Husejnović (26), Maikon Hadžović (19) i Hamed Seferović (22), prenosi Radiosarajevo.ba.

Oni se optužuju za pljačku, razbojništvo, nasilničko ponašanje, otpor uhićenju, napad na službenu osobu…

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije