Nogometni kamp

U Čapljinu dolaze raditi brojna poznata Dinamova imena

“Dođi i treniraj, Dinamo te čeka...”
27.05.2016.
u 11:00

“Dođi i treniraj, Dinamo te čeka...”- slogan je nogometnog kampa GNK Dinamo u Čapljini, a koji organizira mlada uprava čapljinskog federalnog prvoligaša HNK Čapljina. Predvođeni sportskim direktorom Damirom Obadom, Čapljinci će od danas pa sve do ponedjeljka ugostiti veliki broj dječaka od 7 do 16 godina s kojima će na terenima HNK Čapljina u Bjelavama raditi poznata imena i stručnjaci iz zagrebačkog kluba koje će predvoditi Robert Botunac, trener u Dinamovoj školi nogometa. Svoj su dolazak u Čapljinu najavili i Goran i Predrag Jurić, Nino Bule, Edin Mujčin, Marijana Vlak... Svečano je otvaranje danas u 15 sati u hotelu Mogorjelo, a onda slijedi podjela opreme i prvi treninzi po skupinama na terenu u Bjelavama.

- Rad s polaznicima je planiran do ponedjeljka, kada slijedi i dodjela diploma i nagrada. Nije još kasno da nam se pridruže sva djeca koja žele biti dio ovog kampa - poručuje uime organizatora Damir Obad.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije