Potrage

Traži se mladić, “specijalac” za oružane pljačke u kladionicama

Kladionica
03.12.2012.
u 10:00

Pustili ga nakon priznanja pljački u Mrkonjiću, Jajcu, Prijedoru, Bugojnu...

Općinskog suda u Bihaću raspisao je međunarodnu tjeralicu za 28-godišnjakom Sinanom Felićem, rođenim 21. prosinca 1984. godine, koji se unazad tri godine specijalizirao za oružane pljačke i razbojstva u kladionice, što je uglavnom činio na istovjetan način.

Nemoj galamiti!

Prije bijega, osumnjičeni Sinan Felić nakratko je bio iza rešetaka, nakon što je 27. veljače oko 20 sati opljačkao kladionicu Williams u Mrkonjić Gradu. Uz prijetnju pištoljem oteo je od radnice Milijane Galić (26) oko 600 maraka i njen mobitel. Na glavi je nosio kapuljaču, a preko lica je navukao kragnu rolke. Radnica kladionice je poslije pljačke izjavila da su mu se samo vidjele oči i da je u nju uperio pištolj i rekao: “Nemoj galamiti, daj mi pare”. Otkriven je zahvaljujući snimku kamera videonadzora. Pritisnut dokazima, Felić je priznao i to razbojstvo, kao i još nekoliko oružanih pljački u kladionicama u Jajcu, Ključu, Prijedoru, Bugojnu... Unatoč tome što je i ranije u više navrata osuđivan, pa i zbog nasilja u obitelji, ipak je pušten da se brani sa slobode, što je ovaj očito iskoristio pa mu sada izgubio svaki trag.

‘Usitnio novac’

- Prvi put se u sudskoj evidenciji pojavljuje nakon što je, 28. veljače 2010. godine, opljačkao jednu sportsku kladionicu u Jajcu. Pod izgovorom da treba usitniti novac, prišao je radnici Željki Dramac, koja je bila sama u kladionici, pa kada je ona otvorila ladicu stola radi usitnjavanja novca, iza pojasa je izvukao plastični pištolj i usmjerio ga prema oštećenoj te povikao “Ovo je pljačka!” Odgurnuo ju je u stranu i iz ladice pokupio tri kuverte s novcem u iznosu od 930 maraka, koji je stavio za pojas hlača pa s pulta pokupio njen mobitel marke Samsung D 900, a potom joj je zaprijetio da ne smije zvati policiju i pobjegao- navode iz MUP-a Federacije Bosne i Hercegovine, pozivajući sve one koji nešto znaju o ovom serijskom razbojniku da se jave najbližoj policijskoj postaji ili pozovu na besplatni telefonski broj 122.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije