EUROLIGA

Tomić i Navarro tragičari u porazu od PAO-a, Real izborio Final Four

Ante Tomić, Barcelona (1)
Miho Dobrašin
17.04.2013.
u 08:40

U tijesnoj utakmici Barcelona je imala prednost od četiri koša dvije minute prije kraja, Tomić je promašio slobodna bacanja, a Navarro šut za pobjedu

Košarkaši Real Madrida izborili su Final Four europske lige upisavši treću četvrtfinalnu pobjedu nad Makabijem. U Tel Avivu slavili su sa 69:57, predvođeni Jayceejem Carrollom sa 16 koševa dok hrvatski reprezentativac u 42 sekunde igre nije imao učinka. Za izraelsku momčad Darko Planinić nije nastupio.

Panathinaikos je na domaćem parketu opobijedio Barcelonu 65:63 i tako poveo sa 2-1. U tijesnoj utakmici španjolska momčad imala je prednost od četiri koša dvije minute prije kraja, preokrenuli su Grci preko Dimitrisa Diamantidisa na 64:63, a onda je slobodna bacanja promašio Ante Tomić što se pokazalo presudnim u porazu Barce. Za konačan rezultat James Gist pogodio je jedno slobodno bacanje, a Juan Carlos Navarro promašio šut za pobjedu.

Roko Leni Ukić za grčku je momčad ubacio šest koševa uz pet skokova.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije