Tragedija

Terencem BMW X5 usmrtio pješakinju pa stisnuo gas

pjesak
Foto: agencije
11.12.2014.
u 09:21

Tridesetšestogodišnja Duška Rađević iz Krupe na Vrbasu poginula je u preksinoć na banjolučkom zapadnom tranzitu kada ju je, pri prelasku ulice, silovito udario vozač terenca BMW X5 koji je nakon tragedije pobjegao s mjesta nesreće. Tragedija se dogodila oko 20 sati kada je, prema neslužbenim informacijama, nesretna Duška prelazila cestu mimo pješačkog prijelaza, nedaleko od benzinske crpke Gasporom, a bijeli BMW se kretao od kružnog toka prema nekadašnjem poduzeću Rudi Čajavec. Svjedoci su ispričali da vozač BMW-a nije kočio i da je ženu odbacio desetak metara. Nakon svega, kako kažu, on je naglo ubrzao i munjevito pobjegao.

- Od siline udarca, tijelo je odbačeno u suprotni kolnički trak, a stradala žena je ostala nepomično ležati na cesti. Bila je sva u krvi i s vidnim ozljedama glave. Svima je odmah bilo jasno da joj nema pomoći - ispričali su Banjolučani koji su svjedočili kobnoj nesreći.

Nakon toga se na tranzitu okupio veći broj građana koji su u nevjerici promatrali višesatni očevid, koji je, uz pomoć prometnih inspektora, predvodila okružna tužiteljica Deniala Šertović. Ona je naložila obdukciju, a policija se dala u potragu za nesavjesnim vozačem i njegovim terencem. Izuzete su snimke s nekoliko nadzornih kamera. (rs)     

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije