ZIMSKA IDILA

VIDEO Zabijelili se dijelovi Hrvatske: Snijeg pada i u Zagrebu, u Osijeku se već stvorio deblji sloj

Suzana Lepan Štefančić
15.01.2024.
u 21:12

Snijeg ovog je ponedjeljka u večernjim satima počeo padati u dijelovima Hrvatske. Snježne pahulje padaju već i u Zagrebu, a ceste su se već zabijelile i na sjeveru Hrvatske, kao i Slavoniji, Baranji i u Srijemu. Dok je u Zagrebu i okolici do 20 sati prevladavao slabiji snijeg, guste pahulje padaju već na istoku, u okolici Osijeka, gdje je već prekrio i ceste i automobile.

Snijeg je iznenada počeo silovito padati iza 19 sati u Osijeku i sat vremena kasnije već potpuno zabijelio ceste. Da snijega ima, pokazuju i kamere HAK-a koji pak upozorava vozače da vožnju prilagode uvjetima na cesti. 

- Kolnici su mokri i skliski u većem dijelu zemlje. Na sjevero-zapadu zemlje mjestimice pada snijeg. Smanjena je vidljivost zbog magle mjestimice na cestama u unutrašnjosti. Zastoji su povremeno na dionicama cesta gdje traju radovi te na gradskim prometnicama. Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama - izvijestili su. 

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije