BRUTALAN NAPAD

VIDEO Objavljena snimka tučnjave na Platku: MMA borci pretukli troje ljudi

Goran Kovacic/PIXSELL
02.02.2023.
u 18:54

Trojica MMA boraca pretukla su troje ljudi, među kojima su HGSS-ovci i djevojka koja je pokušala spriječiti tučnjavu. Zbog toga su dobili prekršajne prijave, a troje napadnutih zatražilo je liječničku pomoć. Petoricu sudionika tučnjave policija će prekršajno prijaviti za naročito drsko ponašanje i tučnjavu, a među njima i pripadnika HGSS-a

Policijska uprava primorsko-goranska održala je konferenciju za medije na kojoj je bilo riječi o brutalnom napadu na Platku kada su trojica MMA boraca pretukla troje ljudi, među kojima su HGSS-ovci i djevojka koja je pokušala spriječiti tučnjavu. Zbog toga su dobili prekršajne prijave, a troje napadnutih zatražilo je liječničku pomoć. Petoricu sudionika tučnjave policija će prekršajno prijaviti za naročito drsko ponašanje i tučnjavu, a među njima i pripadnika HGSS-a, rečeno je na konferenciji.

RTL je ekskluzivno objavio snimku tučnjave na Platku, koju možete pogledati OVDJE

Podsjetimo, petoricu sudionika tučnjave na Platku prošle nedjelje policija će prekršajno prijaviti za naročito drsko ponašanje i tučnjavu, a među njima i pripadnika HGSS-a. DORH je danas izvijestio da čeka izvješće policije te će potom poduzeti sve radnje kako bi ocijenilo jesu li se u postupanju sudionika ovog događaja ostvarila obilježja kaznenog djela koje se progoni po službenoj dužnosti

"Policijska uprava primorsko-goranska nije izvijestila ni Općinsko niti Županijsko državno odvjetništvo u Rijeci o događaju na Platku od 29. siječnja 2023. S obzirom da je prve informacije o navedenom događaju državno odvjetništvo saznalo iz medija, pisanim je putem 1. veljače 2023. zatražena od policije dostava pisanog izvješća o svemu do sada utvrđenom.

Izvješće policije do sada nije zaprimljeno zbog čega državno odvjetništvo nije moglo kvalificirati postupanje počinitelja. Općinsko državno odvjetništvo u Rijeku će, po primitku izvješća, poduzeti sve potrebne radnje kako bi ocijenilo jesu li se u postupanju sudionika ovog događaja ostvarila obilježja kaznenog djela koje se progoni po službenoj dužnosti", objavio je DORH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije