DOKOPALI SE BLACK HAWKA

Talibani objavili snimku: Letjeli američkim helikopterom iz kojeg je netko visio

31.08.2021.
u 14:29

Nakon što su talibani preuzeli vlast u Afganistanu dokopali su se velikog arsenala oružja kojeg je imala afganistanska vojska.

Između ostalog pripao im je i helikopter Black Hawk kojeg su Amerikanci ostavili Afganistancima u zračnoj bazi kod Kandahara. Talibani, za koje se smatralo kako ne znaju upravljati američkim zrakoplovima i helikopterima, pohvalili su se 'plijenom' te na The Talib Timesu, službenoj stranici Islamskog Emirata Afganistana, objavili snimku kako lete Black Hawkom iznad osvojene baze.

Na internetu se pojavila još jedna snimka nešto lošije kvalitete, koja prikazuje također helikopter iznad Kandahara, a vidi se i da iz njega visi netko privezan. Ne zna se točno je li riječ o čovjeku ili lutki. Taj video nećemo objaviti zbog uznemirujućeg sadržaja. - Ova zastrašujuća slika pokazuje afganistansku katastrofu Joe Bidena: Talibani su objesili čovjeka iz američkog Black Hawka - napisao je američki senator Ted Cruz na Twitteru.

 

The first flight of black hawk. pic.twitter.com/7NTWlrFJ0y

— Talib Times (@TalibTimes) August 30, 2021 >
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije