pripisuje se čudu

Posvećena hostija ostala netaknuta u strašnoj eksploziji!

Reuters, Twitter/Aleluya
04.02.2021.
u 11:25

Ovo je čudesno! Isus je stvarno i istinski prisutan u svetoj euharistiji!

Krist je cijeli prisutan u euharistijskom kruhu i u svakom najmanjem njegovu djeliću . To je Krist učinio na svojoj posljednjoj večeri za nas i to i danas čini po svojim svećenicima u svakoj svetoj misi – za nas. Euharistija je najveće Isusovo čudo, stalno prisutno u povijesti, danas i do konca svijeta, a vidljiva čuda su jedan od mnogih nadnaravnih znakova koji nas učvršćuju u vjeri i privode duše Gospodinu.

Zgrada župe u župi Virgen de la Paloma u Madridu uništena je u eksploziji plina 20. siječnja, a nažalost jedan novozaređeni svećenik preminuo je od ozljeda, piše Churchpop.

Međutim, usred svih razaranja, posvećena hostija pronađena je potpuno netaknuta!

Tamošnji mediji izvijestili su je da je hostija pronađena neoštećena nakon eksplozije u maloj zlatnoj monstranci. Tabernakul je potpuno uništen.

“Tabernakul se nalazio u kapelici na šestom katu, odnosno uz župnikovu kuću, gdje dolaze i svećenici s petog kata.” , objasnio je glasnogovornik župe Virgen de la Paloma.

Madridska nadbiskupija potvrdila je da se „tabernakul [sada] nalazi u nadbiskupiji , a posvećena hostija u tabernakulu u katedrali Santa María la Real de la Almudena, prenosi medjugorje-info.com.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije