ugušili se od dima

Novi Sad: Šestero mladih poginulo u požaru disko kluba

Rafael Nadal
Foto: AFP
1/2
01.04.2012.
u 08:35

U trenutku izbijanja požara u klubu je bilo oko 300 ljudi. Požar su navodno izazvale neispravne instalacije.

U velikom požaru koji je izbio oko dva sata nakon ponoći u novosadskoj diskoteci "Kontrast" život je izgubilo šest osoba, tri mladića i tri djevojke, potvrdila je tamošnja policija, prenosi srbijanski Press. Pretpostavlja se da su se ugušili od dima. U trenutku izbijanja požara u klubu je bilo oko 300 ljudi. Prema prvim informacijama požar su izazvale neispravne instalacije. Još su dvije osobe ozlijeđene.

Zamjenik načelnika Policijske uprave Novi Sad Stevan Krstić izjavio je da su stradali u trenutku nesreće bili zaglavljeni u WC-u. Srbijanski ministar unutarnjih poslova Ivica Dačić napomenuo je da je taj ugostiteljski objekt bio redovno kontroliran i da ranije nisu bile primijećene neke tehničke nepravilnosti koje bi mogle prouzročiti požar.

Ovo je već treći veliki požar u posljednjih nekoliko godina u Novom Sadu, u kome je bilo ljudskih žrtava. Prije četiri godine u kafiću "Laundž" nastradalo je osmero mladih, a u hotelu "Putnik" život su izgubile dvije osobe.

Gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić izjavio je da će zbog ove velike tragedije biti proglašen dan žalosti.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije