To je fenomen

Medicinska sestra objasnila što je to 'pogled smrti'

18.03.2024.
u 12:28

Julie McFadden (41) je dugi niz godina posvetila svoj život medicinskoj skrbi ljudima na samrti. Njezino znanje i iskustvo privukli su pažnju mnogih, te je stekla veliki broj pratitelja na internetu dijeleći korisne savjete o tome kako olakšati prelazak s ovog svijeta.

Nedavno je objavila video u kojem govori o jednom uobičajenom fenomenu koji često prati smrtne trenutke pojedinca. Istaknula je kako je tipično da se, dok osoba umire, njezin pogled fiksira na određenu točku. 

"Ako niste upoznati s posljednjim trenucima života, neke stvari su gotovo univerzalne", pojasnila je. 

"Jedan od tih fenomena naziva se 'pogled smrti', što znači da se osoba fiksira na određeni dio prostorije, i bez obzira na to što radite, čak i ako pokušate privući njihovu pažnju, neće promijeniti svoj pogled", dodala je.

@hospicenursejulie #stitch with @ericaponcedeleon phenomena at the end of life. Visioning at the end of life. #angels #hospicenursejulie #hospice #learnontiktok ♬ original sound - 💕 Hospice nurse Julie 💕


Često vode i razgovore

"Ponekad samo gledaju u prazno. Ponekad razgovaraju s osobom koja nije prisutna. Ponekad imaju širok osmijeh na licu, kao da su vidjeli nešto što ih raduje. To je ono što nazivamo 'pogledom smrti'", pojasnila je Julie. 

Nadalje, istaknula je da ljudi koji doživljavaju "pogled smrti" često imaju i tzv. "vizije kraja života", gdje misle da vide voljenu osobu koja ih čeka u zagrobnom životu.

"Često će voditi razgovore s tim osobama koje mi ne vidimo", opisala je Julie neobične pojave koje prate smrtne trenutke.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije