UBIJEN NAKON SVAĐE NA FACEBOOKU:

Izgubio život zbog krivog komentara

Facebook
11.10.2016.
u 21:45

Svađa koja je započela na društvenoj mreži kulminirala je na ulici.

Jedan ‘krivi’ komentar na Facebooku stajao je života Alessandra Piccija, 47-godišnjaka koji je u nedjelju poslije podne ubijen u talijanskom Cagliariju. Na ulici ga je ustrijelio 24-godišnji Martin Aru.

Uvrede na Facebooku

Tragediji je prethodila svađa dvojice muškaraca i razmjena uvreda putem Facebooka, nakon čega su odlučili sastati se i uživo ne bi li stvari istjerali na čistac. Međutim, tada je sve pošlo po zlu.

Kako javlja Corriere della Sera, 24-godišnjak, koji je od ranije poznat policiji, tijekom svađe na ulici nasrnuo je fizički na muškaraca s kojim se posvađao, a Picci, koji se zatekao u blizini pokušao ih je smiriti.  Nakon toga mladić je otišao kući i uzeo oružje.

Slučajna žrtva

Radilo se o pištolju što ga je ilegalno posjedovao i s kojim se vratio na ulicu te ispucao nekoliko hitaca. I dok se onaj kojem su meci bili namjenjeni uspio izmaknuti, Picci je zadobio smrtonosne ozljede.

Aru je sat vremena kasnije sam nazvao policiju i predao se, a iza rešetaka je završio i njegov otac, jer je sudjelovao u sukobu koji je prethodio ubojstvu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije