želi biti seksi za svog dečka

Ima 315 kilograma, šopa se hranom, a muškarce to napaljuje

Monica
Screenshot: Youtube
08.09.2016.
u 11:40

Monica Riley ima samo jednu želju: biti najteža osoba na svijetu, kako bi bila neodoljivo seksi svome dečku Sidu. Iako joj je tek 27 godina, Monica već sada ima 317 kilograma, a dnevno jede oko 8000 kalorija kako bi dosegla 450 kila i postala nepokretna, prenosi Index.hr

Njena seksualna maštarija je, naime, biti nepokretna tako da je dečko mora dvoriti, kupati i hraniti.

"Osjećat ću se kao kraljica jer će me Sid posluživati. I on je jako uzbuđen oko toga", kaže Monica, koja je već radila kao plus size model kada je upoznala sadašnjeg dečka. On joj sada svakodnevno kuha i doslovno ulijeva hranu u njena usta kako bi postigli zajednički cilj.

"Zasad mi pomaže da ustanem s kauča i dođem do kreveta. Ako ležim nakon večere, Sid me mora okrenuti jer ja to ne mogu, a to nas oboje napaljuje", objašnjava pretila žena, koja baš zbog svoje kilaže ima i fanove.

Štoviše, muškarci kojima su njene "dimenzije" seksi, redovito joj plaćaju kako bi je gledali dok jede - čak i dok joj dečko ulijeva hranu u usta uz pomoć lijevka.

"Što imam više kilograma, to se osjećam više seksi. Volim svoj veliki trbuh i šopanje hranom me pali", pojašnjava Monica, koja sa Sidom planira imati i djecu. O njima će se, kaže, brinuti iz postelje.

To što bi je ovakav način života mogao ubiti ne brine je previše, jer, kako kaže, i mršavci umiru svakoga dana. O svemu se oglasio i njen dečko, koji tvrdi da sve što čine, čine kako bi ljudima dali mogućnost "alternativnog načina života".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije