BIZARNO

Igrala Pokemon Go i zamalo poginula

BIZARNO
17.07.2016.
u 13:43

"Ljudi, molim vas pazite što vaša djeca rade jer oni jednostavno ne razmišljaju!", apel je to jedne majke čija je 15-godišnja kćer umalo poginula igrajući Pokemon Go. Dogodilo se to u Pennsylvaniji, a riječ je mami Tracy Nolan i njenoj kćerki Autumn koja je mamu molila da joj posudi mobitel da bi mogla skinuti aplikaciju za igru i zaigrati kao i njeni mnogobrojni vršnjaci, prenosi Avaz.ba

Mama je popustila, a samo pola sata nakon zvali su je iz bolnice s viješću da je Autumn u bolnici, da je stradala na autocesti. 

Kako je Autumn poslije ispričala mami, trčala je za svojim virtualnim Pokemonom. Kune se da je pogledala tri puta preko ceste, ali kada je krenula jednostavno ju je pokosio automobil. 


"Ljudi, stvarno pripazite, nikakva igra ne vrijedi ljudskog života", zavapila je mama jer doista, djeca se zamisle, krenu, ne gledaju, a tako najlakše mogu stradati jer ne paze, ne gledaju gdje idu.

"Roditelji, dobro razmislite hoćete li svojoj djeci dozvoliti ovu igru. U redu je kada za nju postoje zatvoreni, organizirani prostori, ali kada je djeca i ljudi igraju vani, stvarno postoji ogromna opasnost. A samo jedna sekunda nepažnje može odnijeti ljudske živote.

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije