Istraživanje

Dokazano: Muškarci moraju izlaziti s muškim društvom

muskarci
28.01.2016.
u 21:49

Znanstvenici su dokazali da muškarci koji provode vrijeme s društvom manje pate od tjeskobe

Istraživanje koje su proveli znanstvenici na njemačkom Sveučilištu u Gottingenu pokazalo je kako je svakom muškarcu potrebno da izlazi sa svojim muškim prijateljima.

Iako ta vijest možda neće obradovati njihove ljepše polovice, činjenice pokazuju pravo stanje. Znanstvenici su dokazali da muškarci koji provode vrijeme s društvom manje pate od tjeskobe.

Oni su proučavali Barbary vrstu majmuna koji pokazuju nevjerojatne sličnosti s ljudskim ponašanjem u društvu, prenosi N1. 

Razina hormona stresa kod muškaraca se poveća kada pripadnik spomenute vrste majmuna provodi vrijeme sa svojom partnericom ili drugim članovima obitelji. Ali, kada su u grupi s muškim prijateljima djeluju mnogo opuštenije.

Dokazano je da su mnoge bolesti povezane sa stresom, s toga savjet za dame - pustite pripadnike jačeg spola da se malo zabave i opuste u muškom društvu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?