nogomet

Šunjić i Pavlović žele opravdati poziv u reprezentaciju

sunjic
21.03.2017.
u 19:58

Sljedeća kvalifikacijska utakmica protiv reprezentacije Gibraltara obradovala je veliki broj reprezentativaca i debitanata, koje je u svoj popis uvrstio izbornik Mehmed Baždarević.

Jedan od onih čija srčanost u igri nikada nije bila u pitanju je i Toni Šunjić koji se također obradovao izbornikovom pozivu, jer kako kaže “stvari u klubu ne odvijaju onako kako je očekivao”.

- Meni je drago da sam ovdje s ekipom gdje se pripremamo polako i nadamo novim bodovima. Nažalost, imamo dosta problema svi što se tiče moje pozicije, ali sreća je da igramo s nekim niže rangiranim protivnikom i mislim da ne bi trebalo biti problema. Nadamo se da će se do Grčke promijeniti situacija, a ja sam spreman izaći  na teren, ako izbornik to odluči - kazao je Šunjić.

On kao i debitant u reprezentaciji Danijel Pavlović raduje se atmosferi u Trening centru, jer ih je dočekalo toplo vrijeme koje uz odličnu atmosferu kao da najavljuje dobru predstavu na Bilinom polju.

- Odlično se osjećam i čast mi je što sam ovdje, atmosfera je dobra, i momci su me dobro primili. Ne očekujem mnogo, jer sam prvi put ovdje, ali moje je da se dokažem na treninzima i da pomognem na terenu ako za to bude potrebe - istaknuo je Pavlović, koji priželjkuje da osjeti natjecateljsku atmosferu Bilina polja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije